ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Πυργών στα πλαίσια των μέτρων για αντιμετώπιση του Κορονοϊού και συμβάλλοντας στην μείωση των μετακινήσεων των πολιτών αποφάσισε όπως κλείσει τα Γραφεία για το κοινό, μέχρι νεοτέρας.

Περαιτέρω ανακοινώνει τα ακόλουθα

  1. Οι κάτοικοι μπορούν να χρησιμοποιούν την τηλεφωνική γραμμή του Κοινοτικού Συμβουλίου 22532811 για οποιαδήποτε θέματα αφορούν σκύβαλα, καθαριότητα, οδικό φωτισμό, αδέσποτους σκύλους κ.α.
  2. Σε περίπτωση που κάποιος χρειάζεται οποιαδήποτε βεβαίωση, θα γίνονται και θα δίδονται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το γραφείο του Κοινοτικού Συμβουλίου στο 22532811.
  3. Όλες οι πληρωμές προς το Κοινοτικό Συμβούλιο θα γίνονται μέσω Jcc, 1bank της Τράπεζας Κύπρου και web banking της Ελληνικής Τράπεζας.

Θα θέλαμε να σας βεβαιώσουμε ότι το Κοινοτικό Συμβούλιο και το Εργατοϋπαλληλικό του προσωπικό, θα βρίσκεται στην διάθεση των κατοίκων της Κοινότητας και ιδιαίτερα των ευάλωτων ομάδων με κατ’ οίκον εξυπηρέτηση για θέματα που αφορούν την καθημερινότητα κ.α., με στόχο πάντα την μείωση των μετακινήσεων.

Παράκληση σε όλες τις Επιχειρήσεις/ Οργανισμούς/ Σωματεία της Κοινότητας που εμπίπτουν στις κατηγορίες που επηρεάζονται από τα μέτρα που εξάγγειλε η Κυβέρνηση να τα εφαρμόσουν πιστά σε μια προσπάθεια να περιορίσουμε την περαιτέρω εξάπλωση του Κορονοϊού.